Måndag 29/4 Lunch: Pölsa med kokt potatis och rödbetor Middag: Champinjonsoppa med hembakat bröd Tisdag 30/4 Lunch: Korv à la Forsell med potatis och grönsaker Middag: Klappkräm/gröt med mjölk, smörgås Onsdag 1/5 Lunch: Fläskschnitzel med bearnaisesås, klyftpotatis och grönsaker Dessert: Pannacotta med bär Middag: Kalvsylta med rödbetssallad och kokt potatis Torsdag 2/5 Lunch: Ängamat och smörgås Dessert: Fläskpannkaka och lingonsylt Middag: Matjessilljansson med ägg Fredag 3/5 Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, rårörda lingon Middag: Kalvdans med Sylt Lördag 4/5 Lunch: Färs och kålgryta med potatis, grönsaker Dessert: Ris ála Malta Middag Skinka med waldorfsallad och potatis Söndag 5/5 Lunch: Slottstek med sås, potatis, grönsaker och gelé Dessert: Chokladpudding med vispad grädde Middag: Currysill med potatis
Vecka 19
Måndag 6/5 Lunch: Köttbullar med stuvade makaroner och grönsaker Middag: Spenatsoppa med ägg och smörgås Tisdag 7/5 Lunch: Kycklingfrikassé med potatis och kokta grönsaker Middag: Pasta med ost och skinksås, grönsaker Onsdag 8/5 Lunch: Stekt fisk med remouladsås och potatis Middag: Omelett med stuvade morötter Torsdag 9/5 Lunch: Burgundisk köttgryta, potatis och grönsaker Dessert: Rulltårtsbakelse Middag: Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatismos Fredag 10/5 Lunch: Leverbiff, gräddsås, potatis, grönsaker och lingonsylt Middag: Korv och rotsaksgryta med potatis Lördag 11/5 Lunch: Kräftströmming, potatismos och grönsaker Dessert: Ananaspaj med vispad grädde Middag: Kycklingpytt med currydressing Söndag 12/5 Lunch: Skinkstek med gräddsås, brysselkål, äppelmos och potatis Dessert: Citronmousse Middag: Gubbröra på matjesill och potatis
Matsedel matlåda
Vecka 18
Måndag 29/4 Lunch: Laxpudding med skirat smör och grönsaker Tisdag 30/4 Lunch: Pölsa med kokt potatis och rödbetor Onsdag 1/5 Lunch: Korv à la Forsell med potatis och grönsaker Dessert: Pannacotta med bär Torsdag 2/5 Lunch: Ängamat och smörgås Dessert: Fläskpannkaka och lingonsylt Fredag 3/5 Lunch: Fläskschnitzel med bearnaisesås, klyftpotatis och grönsaker Lördag 4/5 Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, rårörda lingon Dessert: Ris ála Malta Söndag 5/5 Lunch: Färs och kålgryta med potatis, grönsaker Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Vecka 19
Måndag 6/5 Lunch: Slottstek med sås, potatis, grönsaker och gelé Tisdag 7/5 Lunch: Köttbullar med stuvade makaroner och grönsaker Onsdag 8/5 Lunch: Kycklingfrikassé med potatis och kokta grönsaker Torsdag 9/5 Lunch: Stekt fisk med remouladsås och potatis Dessert: Rulltårtsbakelse Fredag 10/5 Lunch: Burgundisk köttgryta, potatis och grönsaker Lördag 11/5 Lunch: Leverbiff, gräddsås, potatis, grönsaker och lingonsylt Dessert: Ananaspaj med vispad grädde Söndag 12/5 Lunch: Kräftströmming, potatismos och grönsaker Dessert: Citronmousse
Matsedel skola
Vecka 18
Måndag 29/4 Lunch: Kebabpytt med dressing Alternativrätt: Rotfruktsplättar med coleslaw Tisdag 30/4 Lunch: Korv à la Forsell med potatis och grönsaker Alternativrätt: Sojakorvstroganoff med ris Torsdag 2/5 Lunch: Thaikycklingsoppa med smörgås Alternativrätt: Spenatsoppa Fredag 3/5 Lunch: Pannkaka med sylt och keso
Vecka 19
Måndag 6/5 Lunch: Köttbullar med gräddsås, potatis, grönsaker och lingon Alternativrätt: Bouletter med kall sås och kokt potatis Tisdag 7/5 Lunch: Kycklingfrikassé med potatis och kokta grönsaker Alternativrätt: Quorn Stroganoff med potatis Onsdag 8/5 Lunch: Fiskpanetter med remouladsås och potatis Alternativrätt: Stekt panerad palsternacka med remouladsås och potatis Torsdag 9/5 Kristi Himmelsfärd Fredag 10/5 Lunch: Kökets val