Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Bibliotek

Välkommen till Ljusnarsbergs bibliotek.

Välkommen in för kortare ärenden så som att låna böcker, läsa tidningen eller skriva ut. Vi ber dig att inte dröja dig kvar.

Fem personer släpps in åt gången enligt våra nya direktiv. Personalen håller koll på antalet personer i lokalen, så vi kan garantera ett säkert besök för våra låntagare.

 

Onsdagen den 12/5 stänger biblioteket kl. 13.00 och torsdagen den 13/5 är bibliotket stängt, med anledning av kristi himmelfärdsdag.

Öppet som vanligt fredagen den 14/5. Välkommen!

 

Ordinarie öppettider:
Måndag – Fredag, kl. 10.00-14.00

Om du inte har möjlighet att komma dessa tider kan du ringa oss på telefon 0580-805 35, så ser vi vad vi kan göra för att hjälpa till med ditt ärende.

Bibliotekstjänster som du kan använda hemifrån

Sök böcker, reservera eller låna om dina böcker i vår onlinekataloglänk till annan webbplats. Saknar du PIN-kod får du en av personalen när du kommer in på biblioteket eller kontaktar oss via telefon.

Ha alltid en bok med dig, var du än befinner dig. Nu kan du låna böcker på den nya e-bokssidan. Du kan låna 4 böcker under en 4-veckorsperiod.

Du använder ditt lånekortsnummer och pinkod för att logga in. Har du ingen pinkod kan du kontakta oss på telefon: 0580-805 35 så får du en. Har du andra frågor eller funderingar kan du såklart också kontakta oss.


För dig med dyslexi eller annat läshinder finns Legimuslänk till annan webbplats.


Energi- och klimatrådgivning

På torsdagar mellan klockan 16-18 finns Magnus Reidén hos oss på biblioteket för att hjälpa till med frågor om energi och klimat. Just nu finns inte Magnus på plats på grund av pandemin, men det går bra att kontakta honom på telefonnumret nedan.

Magnus Reidén
magnus.reiden@sb-bergslagen.se
0581- 812 34

Senast uppdaterad

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg


Telefon: 0580-805 00
E-post:
kommun@ljusnarsberg.se

Kontakt och information

Kontaktcenter

Öppettider