Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Simskola - anmälan är öppen

Nu är det dags att anmäla dit barn till årets simskola som arrangeras av Ställdalens AIK i samarbete med Hörkens bygdegårdsförening, på uppdrag av Ljusnarsbergs kommun.

Simskolan pågår i en vecka, är gratis och märkena säljs till reducerat pris.

Barnen delas in efter kunskap och inte ålder. Därför är det viktigt att vi får information om vilket märke som var det senaste ditt barn tog, samt hur förhållandet till öppet vatten är.

När

Vecka 26-27, Sågdammens badplats, Ställdalen

Vecka 28, Hörkens badplats

Grupp 1 - Lek och plask

2 lektioner/dag, á 40 minuter. Här får barnet bekanta sig med vattnet och utveckla vattenvana som är en av grunderna för att lära sig simma.

Grupp 2 - Lära simma

2 lektioner/dag, á 40 minuter. Här anpassas lektionerna så individuellt som möjligt och barnet får stegvis lära sig att simma (bröst och rygg), samt att dyka.

Grupp 3 - Märkestagning

1 lektion/dag, á 60 minuter. När barnet behärskar bröst-, rygg-sim och dykning är det dags att börja med kombinationsmärkena, vilket vi koncentrerar oss på i denna grupp.

Simlärare

Alva Hedborg - utbildad simlärare av SLS och är huvudledare.

Alma Jansson - utbildad simlärare SLS

Assistenter - tre stycken av kommunens feriepraktikanter

Anmäl ditt barn senast 6 juni

Anmälan görs på Ställdalens AIK webbplats Länk till annan webbplats.

Ett välkomstbrev med tider kommer att skickas ut några dagar efter sista anmälningsdagen till den e-postadress som angetts i anmälan.

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg