Måndag 22/4 Lunch: Portergryta med grönsaker och kokt potatis Tisdag 23/4 Lunch: Gräddstuvad pyttipanna,ägg och rödbetor Onsdag 24/4 Lunch: Isterband med kokta morötter och dillstuvad potatis Torsdag 25/4 Lunch; Hedvigsoppa med hembakat bröd Dessert: Gräddkaka med sylt Fredag 26/4 Lunch: Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker Lördag 27/4 Lunch: Kebabgryta med ris Dessert: Kanelstekta äpplen och vaniljvisp Söndag 28/4 Lunch: Stekt kassler med rotfruktsgratäng Dessert: Lingonfromage
Vecka 18
Måndag 29/4 Lunch: Laxpudding med skirat smör och grönsaker Tisdag 30/4 Lunch: Pölsa med kokt potatis och rödbetor Onsdag 1/5 Lunch: Korv à la Forsell med potatis och grönsaker Dessert: Pannacotta med bär Torsdag 2/5 Lunch: Ängamat och smörgås Dessert: Fläskpannkaka och lingonsylt Fredag 3/5 Lunch: Fläskschnitzel med bearnaisesås, klyftpotatis och grönsaker Lördag 4/5 Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, rårörda lingon Dessert: Ris ála Malta Söndag 5/5 Lunch: Färs och kålgryta med potatis, grönsaker Dessert: Chokladpudding med vispad grädde