Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

På bilden: Josefine Parviainen och Berit Westergren

Verksamhetsbesök på Individ- och familjeomsorgen

Den första regniga dagen på länge, efter midsommaren som var varm och solig, gjorde jag ett verksamhetsbesök på Individ- och familjeomsorgen, IFO.

Jag träffade Josefine Parviainen, en av våra socionomer som arbetar med försörjningsstöd, missbruksstöd och stöd till våra yngsta kommuninvånare barnen. Josefine har arbetat några timmar då och då under sin utbildning och jag blir glad över att höra att hon nu valt att ta en anställning i Ljusnarsbergs kommun. Välkommen!

Det lyser om Josefine när hon berättar att i det här jobbet är det en stor variation med både toppar och dalar men under vårt samtal så förstår jag att Josefine gillar utmaningar, människor och alla samtal som sker i jobbet.

Josefine beskriver att det är en bra sammanhållning i gruppen och att det alltid finns någon som hon kan dela sina tankar med, få tips och idéer och uppmuntran när hon ibland kör fast. Det finns alltid en lösning och den hittar hon själv eller med stöd från arbetsgruppen.

 

Tack för en trevlig pratstund och jag önskar dig en fin sommar!
Berit Westergren, Kommunchef

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg