Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Nytt tillfälle - föreningsträff, hälsosamt liv

Välkomna att bidra till ett hälsosamt liv i Ljusnarsbergs kommun

Nytt tillfälle för er som inte hade möjlighet att vara med på träffen den 15 december.

Region Örebro län har initierat ett projekt i norra länsdelen för att främja hälsan bland våra invånare där Ljusnarsberg och Hällefors kommuner är utvalda att delta. För att utveckla en god och jämlik hälsa bland invånarna i kommunen gör vi en mängd saker; en del saker handlar om strukturer och organisationer, en del saker handlar om aktiviteter och verksamheter. Där har alla en roll; regionen, kommunen, civilsamhället m fl.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att inspirera och stödja till ett hälsosamt liv bland både unga och äldre. För att lyckas med detta behöver vi bl a arbeta tillsammans kommun och föreningslivet. Där era verksamheter i föreningarna är viktiga.

Därför bjuder vi in till en digital träff där vi berättar mer om projektet, och förväntningar och vill utveckla dialogen i vårt samarbete.

Individen har ett ansvar för sin egen hälsa men samhället, inklusive kommunen och föreningslivet, är viktiga möjliggörare för att backen som ni ser på bilden inte ska bli för brant och bollen inte för tung!

Välkomna till vårt Teamsmöte 4 februari kl 18,30

Föranmäl dig till Mikael Haapala, mikael.haapala@ljusnarsberg.se för att få en länk till det digitala mötet senast måndag den 3 februari.

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg