Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Företagsbesök, Gillas hundhall

Äntligen vågade vi oss på ett fysiskt företagsbesök med coronarestriktioner.

Ewa-Leena Johansson, kommunstyrelsens ordförande, Mikael Haapals, näringslivschef och jag, Berit Westergren, kommunchef åkte till Gunilla Pöchhackers träningshall för hundar ”Gillas hundhall” som öppnade i december 2020.

Väl nere i träningshallen var det både hundtemperatur och hundvänligt. Det fanns massor av leksaker och träningsredskap så jag kan förstå att både hundar och hundägare har det bra tillsammans.

I nuläget har Gunilla två grupper som är aktiva och på varje kurs deltar maximalt 5 hundar. Det går också bra för allmänheten att hyra lokalen. Rehabilitering är också en del av allt som pågår i företaget.

Verksamheten har ett stort upptagningsområde, bland annat från Ludvika, Hällefors och Lindesberg så visst finns det ett stort intresse för att bry sig om sina hundar!

Nästa stora plan är att investera i ett ”Vattentrask” där hunden ska springa i vatten för skonsam träning. När detta sker vet inte Gunilla i dagsläget.

Det är så härligt att se hur Gunilla brinner för entreprenörsskapet och samarbete med andra företagare i branschen.

Vi fick i slutet av besöket se hur hunden Dalina (en Hovawart) på 5 år, klev upp på en balansboll och njöt av aktiviteten som gav träning för hela kroppen.

Förutom företaget jobbar Gunilla även ideellt med Svenska dragsportförbundet så intresset finns med i alla delar av hennes liv. Stort tack för att du tog emot oss och lycka till med alla dina framtida planer!
Läs mer om träningshallen på: www.gunillaconsulting.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Berit Westergren/kommunchef

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Hantera prenumeration

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg