Direkt till innehållet
Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Nättidningen Kopparbergarn

Kontaktuppgifter

www.kopparbergarn.se Länk till annan webbplats.

Ordförande Rickard Didic

E-post: rickard.didic@yahoo.com

Föreningen, som är ideell och allmännyttig, är religiöst och politiskt obunden och har två olika verksamheter.

Dels är det en ambition att det på hemsidan varje dag ska finnas något intressant i text och bilder från Ljusnarsbergs kommun med omnejd. Kopparbergarn avser inte att vara en konkurrent till dagspressen, men väl ett komplement med lokal profil. Kopparbergarn tar tacksamt emot text och bilder av händelser och arrangemang från privatpersoner och föreningar. Nättidningen tar också gärna emot tips om vad som är på gång och i mån av tid kan de själva rycka ut och göra ett litet reportage – även på helgen. Kopparbergarn tar också emot annonser för verksamheter med lokal anknytning och de ekonomiska medel som flyter in av dessa, för oss in på den andra delen av verksamheten som består av stöd och bidrag i olika former, främst till kommunens barn och äldre.

Allt överskott från annonseringen går på så sätt tillbaka till ortens invånare. Övriga kostnader försöker man täcka med föreningsavgiften. Därför är det särskilt värdefullt för föreningen att just du blir medlem. Du kan anmäla dig under länken “Bli medlem” i sidmenyn på hemsidan. Det kostar bara 50:- / år.

Verksamhetsområde

Media

Senast uppdaterad

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg