Måndag 15/4 Lunch: Stekt falukorv med stuvad vitkål och potatis Middag: Broccolisoppa och smörgås Tisdag 16/4 Lunch: Skinkfrestelse Middag: Mannagrynspudding med sylt Onsdag 17/4 Lunch: Strömmingslåda med kaviar och potatismos Middag: Rotfruktsplättar med skinkröra Torsdag 18/4 Lunch: Cowboysoppa med smörgås Dessert: Ostkaka med sylt och grädde Middag: Korvlåda med sallad Fredag 19/4 Lunch: Krämig kycklinggryta med curry, potatis, grönsaker Middag: Köttfärslimpa med kokt potatis, brunsås och lingon Lördag 20/4 Lunch: Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatismos Dessert: Fruktcocktail med grädde Middag: Kryddig rotsakspytt och rödkålsslaw Söndag 21/4 Lunch: Portergryta med grönsaker och kokt potatis Dessert: Ägglikörmoussé Middag: Crepes med spenat och skinka, sallad