Ljusnarsbergs kommun
Ljusnarsbergs kommun

Upplevelsevandring och möten

Måndagen startade med att fortsätta rensa inkorgen och svara på mail för att sedan ha möte med Amer för att förbereda inför upplevelsevandringen.

Vi gick igenom lokalen där vi ska ha den för att se hur vi ska bygga upp det så bra som möjligt. Vi pratade också med Isabell i Frövi om vilken rekvisita vi får låna därifrån och vad mer vi behöver. Jag hade möte med Ahmad i fritidsguideprojektet för att göra klart Påsklovsprogrammet och ordna med lite andra saker i projektet. Sedan gick jag till Noorullahs grupp med asylsökande och berättade för dem om upplevelsevandringen och tog in anmälningar på de som kunde tänka sig att ställa upp som volontärer – blev 23 st! På tisdagen skickade jag ut påsklovsprogrammet, hade möte med fritidsguiderna, ordnade med saker inför sommarlovsprogrammet utifrån resultatet från enkätundersökningen. Jag fortsatte också med planeringen inför temadagarna med skolan. På eftermiddagen var jag med på möte med Kopparbergs bollklubb. På onsdagen åkte jag och Amer till Frövi och gick igenom allt inför upplevelsevandringen tillsammans med Isabell och Anna på församlingshemmet i Frövi och hämtade rekvisitan som vi får låna. Det var ett trevligt möte där vi utbytte idéer och tankar och de ville gärna komma och se hur vi genomförde temadagarna i Kopparberg. Jag hade kort möte med Ahmad kring påsklovsprogrammet och sen var jag på möte med OK Järnbärarna om deras ansökan till integrationsbidraget. Jag och Amer gick sedan till Lärcentrum för att gå igenom med Mats i Servicegruppen hur vi skulle bygga upp inför upplevelsevandringen och sen åkte vi och köpte presenningar som vi kommer att behöva. Efter det var jag på möte med SAIK om deras planer kring att bygga ett nytt gym och vad kommunen kan hjälpa till med. På torsdagen arbetade jag hemma med sommarlovsprogrammet som börjar ta form ordentligt. Men nu blir det lite påskledigt!

Senast uppdaterad 2017-04-19

Prenumerera på nyheter från Ljusnarsbergs kommun

När du anger din e-postadress nedan och trycker på "OK" godkänner du att Ljusnarsbergs kommun genom leverantören Sitevision sparar din e-postadress i sitt register över e-postadresser dit nyheter från Ljusnarsbergs kommun skickas.

Ljusnarsbergs kommun

Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget 714 80 Kopparberg

Fax: 0580-71830

E-post: kommun@ljusnarsberg.se

Öppettider reception

(Telefon: 0580-805 10)

Måndag-fredag

Kl. 08.00-16.00
(lunchstängt mellan kl. 12.00-13-00)

Öppettider Polisen

Tisdagar kl. 09.00-15.00

Öppettider växel

(Telefon: 0580-805 00)

Måndag-torsdag
Kl. 08.00-16.30,
Fredag
08.00-16.00
Lunchstängt
12.00-13.00
Klämdag
10.00-12.00
Dag före helgdag
8.00-12.00